Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Hulpkok / Bistro met vis en nagerechten

Bistro met vis en nagerechten

Officiƫle benaming: Bistrogerechten met vis, Bistronagerechten

In deze cursus bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten en nagerechten.

  • Soepen op basis van vis
  • Voorbereiden en fileren van vis
  • Bereiden van vis, vergezeld van de basissauzen en bijgerechten.
  • Zowel warme als koude gerechten 
  • Bereiden van koude en warme nagerechten
  • Banketgebak
  • Decoreren van de bereide desserten

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof
  • Kinderbijslag
  • VDAB

Het certificaat van keukenmedewerker behaald hebben.

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.

  • In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

  • Staat er vermeld "Contacteer secretariaat"? Dit betekent dat er nog maar enkele plaasten beschikbaar zijn. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden.

04/09/2024 - 21/05/2025

Woensdagavond

Balen - Campus Boudewijnlaan

Boudewijnlaan 15

€ 240.00

Liever iets anders

  • Bistrogerechten met groenten en kruiden

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
  • Bistrogerechten met vis

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 
  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.

  • Bistronagerechten

     In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

    Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
    De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.