Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Hulpkok / Initiatie ontvangst en bediening van gasten

Initiatie ontvangst en bediening van gasten

Officiële benaming: Initiatie ontvangst en bediening van gasten

Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.

In deze unieke cursus leer je:
  • De fijne kneepjes van smaakvolle, stressvrije recepten die je gasten zullen verbluffen.
  • Elegante tafelstylingtechnieken die elke gelegenheid omtoveren tot een visueel feest.
  • De kunst van gastheer- of gastvrouwschap, waardoor je gasten zich gewaardeerd en welkom voelen.
  • Hoe je een ontspannen en gezellige sfeer creëert die perfect is voor samenzijn en onvergetelijke momenten.
We begeleiden je met plezier op je culinaire reis en delen onze passie voor gastvrijheid met jou.

Deelcertificaat initiatie ontvangst en bediening van gasten

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
    In de overige campussen dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

  • Deze module wordt in de campus te Turnhout aangeboden in gecombineerd onderwijs. Dit wil zeggen dat een aantal lessen in de school doorgaan en dat je voor de andere lessen opdrachten krijgt. 

  • Staat er vermeld "Contacteer secretariaat"? Dit betekent dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden.

  • Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden kan deze module gedifferentieerd ingepland worden samen met de module "Serveren van dranken en gerechten". De doelstellingen lopen voor een groot gedeelte voor beide modules gelijk. Echter niet voor de volledige module. Het behalen van het deelcertificaat van 1 van beide modules geeft dus geen vrijstelling voor de andere module.

Geen cursussen gevonden

Liever iets anders

  • Bistro met vis en nagerechten

    In deze cursus bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten en nagerechten.

  • Bistrogerechten met groenten en kruiden

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
  • Bistrogerechten met vis

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 
  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.

  • Bistronagerechten

     In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.