Gebak en Co
Officiële benaming: Taarten op basis van gistdegen
Het is een bron van inspiratie waar je veel plezier aan zal beleven.
Je gasten verwennen met zelfbereid brood en zoetigheden is na deze cursus geen enkel probleem meer.
- Zelf brood bakken
- Mooie en lekkere pralines
- Chocolade-creaties
- Heerlijke gebakjes en taarten
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Deelcertificaat Taarten op basis van gistdegen
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
04/09/2024 - 22/01/2025
Woensdagavond
Turnhout - Campus Gastronomie (kooklabo)
Boomgaardstraat 60
€ 250.00
30/01/2025 - 19/06/2025
Donderdagavond
Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw)
Boomgaardstraat 58
€ 250.00
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Bladerdeeg
In deze cursus leer je verschillende gerechten op basis van bladerdeeg maken. Gaande van borrelhappjes tot quiches en zo veel meer.
Verras familie en vrienden met je zelfgemaakte lekkernijen.
-
Broden en harde luxe
In deze module leer je alles over de harde luxebroden en hoe ze zelf te bakken.
Bij harde luxe denken we vooral aan stokbroden, pistolets, ... Maar harde luxe is zoveel meer, bv. roggeverdommekes, spek en ui brood, rozijnenkoeken, ...
Een ideale cursus om zelf voor je ontbijt op zondagmorgen te zorgen. -
Gerezen bladerdeeg
Niets is zo heerlijk als je vrienden, familie of jezelf kan verwennen met zelfgebakken, heerlijke knapperige kraakverse koeken, croissants, ... uit gerezen bladerdeeg.
Het verwerken van de grondstoffen tot gerezen bladerdeeg en het creëren van een afgewerkt product. -
Meesterlijk banketgebak
In deze module leer je stap voor stap verschillende fijne creaties te maken. Sommigen zijn eenvoudig maar verrassend, anderen zijn dan weer ingewikkeld maar zeker de moeite waard. -
Trendy patisserie
In deze module leer je onder begeleiding verschillende soorten basisbereidingen en banketproducten voorbereiden en verwerken. -
Zachte luxe broden
In deze module maak je kennis met de bereiding van zachte luxebroden: Franse, iets zoetere, rijke broodsoorten; broodjes met frangipane, krenten, enz.; Luiks Royal gebak, ...