

Inhoud
- Opstellen van het menu
- Zorgen voor een evenwichtige samenstelling van gerechten en voor een afwisselend assortiment
- Bepalen van recepten en bereidingswijzen, rekeninghoudend met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren
- Opmaken van de werkplanning van het keukenpersoneel en uurroosters
- Toewijzen van taken aan de medewerkers
- Superviseren van de mise-en-place en bereidingen
- Controleren van kwaliteit, toepassing van recepten en technische fiches, verwerking, portionering en presentatie
Modules
Module |
---|
Dienst aan de kaart/keuken |
Onthaal & omgang met gasten + Interactie zaal/keuken |
Streekgerechten |
Visgerechten |
Vleesgerechten |
Inschrijven
Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:
Traject
Uurrooster
- Uurrooster Kok AVOND TURNHOUT 20-21
- Uurrooster Hulpkok/kok MOL 20-21
- Uurrooster Hulpkok/kok BALEN 20-21