
Deze opleiding is geschikt voor zowel voor hobbyisten als professionelen.
Inhoud
- Algemene voorbereidingen in de keuken
- Bereiden van eenvoudige gerechten: voorgerechten, hoofgerechten, nagerechten en bijpassende sauzen, ...
- Gerechten bereiden waarbij wordt rekening gehouden met het seizoen, budget, ...
- Werken volgens de regels van hygiƫne en voedselveiligheid
- Beheer van voorraad en ontvangst en stockage van ingrediƫnten
Modules
Inschrijven
Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:
Traject
Uurrooster
Brochure
Studiebewijs
Opmerkingen
Tijdens de lessen wordt verwezen naar volgende handboeken:
- Basisbegrippen - Pelckmans - ISBN: 978-90-289-2181-8
- Basisgerechten - Pelckmans - ISBN: 978-90-289-2367-6
Wens je meer informatie over deze opleiding? Mail dan naar:
- gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die aangeboden worden in onze campus te Turnhout
- mol@edukempen.be voor de cursussen die aangeboden worden in onze campus te Mol en Balen