Module /  Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Vis, schaal- en schelpdieren uit de inheemse keuken worden centraal gezet in de gerechten? Je leert de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen om producten tot hun recht te laten komen.

Inhoud

  • Werken met vis, schaal- en schelpdieren
  • De nodige voorbereidingen treffen voor de gepaste bereiding
  • Bereiden van soepen, voorgerechten en hoofdgerechten op basis van vis, schaal- en schelpdieren.
  • Kiezen en bereiden van passende bijgerechten (sauzen, aardappelgerechten, ...)

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediĆ«ntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediĆ«ntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules