
Inhoud
- Werken met vis, schaal- en schelpdieren
- De nodige voorbereidingen treffen voor de gepaste bereiding
- Bereiden van soepen, voorgerechten en hoofdgerechten op basis van vis, schaal- en schelpdieren.
- Kiezen en bereiden van passende bijgerechten (sauzen, aardappelgerechten, ...)
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.
Mogelijke vervolgmodules
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken
- Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
- Chef de partie vlees, wild & gevogelte
- Chef de partie groenten, fruit en kruiden
- Chef de partie desserten, gebak en brood