Opleidingen /  Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

Heb je het certificaat van hulpkok behaald en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken"? Dan kan je jezelf verder specialiseren in alles met vis, schaal- en schelpdieren te maken heeft in deze opleiding. 
Als chef de partie vis, schaal- en schelpdieren doe je de noodzakelijke voorbereidingen, bereid je koude en warme gerechten met vis, schaal- en schelpdieren volgens de gepaste culinaire technieken.

Inhoud

  • Gerechten bereiden uit de inheemse en wereldkeuken
  • Gerechten bereiden voor de meest gangbare diëten en allergieën
  • Bereiden van vegetarische en veganistische gerechten
  • Bereidingen maken op basis van de nieuwste trends en producten
  • Menukaart samenstellen met gerechten o.b.v. vis, schaal- en schelpdieren


Infomomenten

  • Turnhout - Campus Boomgaard op 21/01/2023 van 10:00u tot 12:00u
  • Turnhout - Campus Gastronomie op 21/01/2023 van 10:00u tot 12:00u

Modules

Module
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren
Restaurantgerechten met vis, schaal- en scheldieren uit de wereldkeuken
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Brochure

Studiebewijs

Certificaat chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
Diploma secundair onderwijs Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming.

Opmerkingen

Wil je meer informatie ontvangen over deze opleidingen?
  • Mail naar gastronomie@edukempen.be voor het aanbod te Turnhout
  • Mail naar mol@edukempen.be voor het aanbod te Mol/Balen

Downloads