Opleidingen /  Chef de partie groenten, fruit en kruiden

Heb je het certificaat van hulpkok behaald en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken"? Dan kan je jezelf verder specialiseren in het koken met groenten, fruit en kruiden.
Als chef de partie groenten, fruit en kruiden doe je de noodzakelijke voorbereidingen, bereid je koude en warme gerechten met groenten, fruit en kruiden volgens de gepaste culinaire technieken.

Inhoud

  • Gerechten bereiden uit de inheemse en de wereldkeuken
  • Gerechten bereiden voor de meest gangbare diëten en allergieën
  • Bereiden van vegetarische en veganistische gerechten
  • Bereidingen maken volgens de nieuwste trends en met de nieuwste producten
  • Menukaart samenstellen van gerechten o.b.v. groenten, fruit & kruiden



Modules

Module
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden uit de wereldkeuken
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Brochure

Studiebewijs

Certificaat chef de partie groenten, fruit en kruiden
Diploma secundair onderwijs Chef de partie groenten, fruit en kruiden in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming.

Opmerkingen

Wens je meer informatie?
Mail naar: 
  • mol@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Mol en Balen
  • gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Turnhout

Downloads