Module /  Restaurantdesserten, -gebak en -brood uit de wereldkeuken

In deze module leer je desserten, gebak en brood bereiden uit de wereldkeuken.

Inhoud

  • Toepassen van specifieke bereidingen uit de wereldkeuken
  • Bakken, garen, bereiden, mengen, smelten, … van uitheemse en/of buitenlandse producten met uitheemse en/of buitenlandse technieken 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Het certificaat van hulpkok behaald hebben en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken".

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Restaurantdesserten, -gebak en -brood uit de wereldkeuken na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules

  • Restaurantdesserten, -gebak en -brood
  • Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
  • Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood
  • Chef de partie vlees, wild & gevogelte
  • Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
  • Chef de partie groenten, fruit & kruiden