Opleidingen /  Chef de partie desserten, gebak en brood

Heb je het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald? 
Dan kan je jezelf verder specialiseren in alles wat met desserten, gebak en brood te maken heeft in deze opleiding.

Inhoud

  • Desserten, gebak en brood bereiden uit zowel de inheemse als de wereldkeuken
  • Toepassen van decoratie- en dresseertechnieken
  • Gerechten bereiden met respect voor de meest voorkomende allergieën en diëten
  • Vegetarische en veganistische alternatieven bereiden
  • Desserten, gebak en brood bereiden volgens de laatste nieuwe trends en met de nieuwste producten

Modules

Module
Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
Restaurantdesserten, - gebak en -brood
Restaurantdesserten, -gebak en -brood uit de wereldkeuken
Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Brochure

Studiebewijs

Certificaat Chef de partie desserten, gebak en brood
Diploma secundair onderwijs Chef de partie desserten, gebak en brood in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming.

Opmerkingen

Wens je meer informatie?
Mail naar: 
  • mol@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Mol en Balen
  • gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Turnhout
    Deze cursus staat momenteel niet op de planning. Vul hier jouw gegevens in en wij brengen jou op de hoogte zodra er een nieuwe cursus start.

Downloads