

Dan kan je jezelf verder specialiseren in alles wat met desserten, gebak en brood te maken heeft in deze opleiding.
Inhoud
- Desserten, gebak en brood bereiden uit zowel de inheemse als de wereldkeuken
- Toepassen van decoratie- en dresseertechnieken
- Gerechten bereiden met respect voor de meest voorkomende allergieën en diëten
- Vegetarische en veganistische alternatieven bereiden
- Desserten, gebak en brood bereiden volgens de laatste nieuwe trends en met de nieuwste producten
Modules
Inschrijven
Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:
Traject
Uurrooster
Brochure
Studiebewijs
Opmerkingen
Mail naar:
- mol@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Mol en Balen
- gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Turnhout
Deze cursus staat momenteel niet op de planning. Vul hier jouw gegevens in en wij brengen jou op de hoogte zodra er een nieuwe cursus start.