Opleidingen /  Bakkerij medewerker (bakker-banketbakker)

Je leert onder begeleiding verschillende soorten bereidingen. 
De juiste grondstoffen afwegen, deze tot deeg kneden en verwerken, zowel met de hand als machinaal. 
Verschillende broden en banketproducten bereiden en verwerken.

Modules

Module
Bakken en Co (Taarten op basis van gistdegen)
Bladerdeeg
Broden en harde luxe
Gerezen bladerdeeg
Meesterlijk banketgebak (Vet- en kookdegen)
Trendy patisserie (Beslagen)
Zachte luxe

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Brochure

Studiebewijs

Na het afronden van de basismodules behaal je het certificaat "Medewerker bakkerij".
De vervolgmodules van "Bakker" en "Banketbakker" worden momenteel niet aangeboden.

Opmerkingen

Wil je meer informatie ontvangen over de opleidingen in onze campus te Turnhout? Mail dan naar gastronomie@edukempen.be

Downloads