Opleidingen / Administratieve opleidingen

Kies je interesse

Populaire cursussen

Nieuw: Administratief medewerker onthaal

Nieuw: Administratief medewerker onthaal

Ben je klantgericht, behulpzaam en heb je oog voor detail?

Dan is de opleiding Administratief medewerker onthaal perfect voor jou! In deze praktische opleiding leer je alle kneepjes van het vak. Je krijgt een basis om klanten te begroeten en eenvoudige vragen te beantwoorden in andere talen. Zo ben je na afloop klaar om gasten uit binnen- en buitenland professioneel te onthalen en de administratieve taken binnen een receptie vlot uit te voeren.

 • Medisch administratief assistent

  Medisch administratief assistent

  De opleiding bereidt je voor op een job als administratief medewerker in de medische sector. Je kan meteen aan de slag aan het onthaal of op administratieve diensten van ziekenhuizen, CLB’s, groepspraktijken, medische centra, instellingen voor geestelijke gezondheid, woonzorgcentra, arts-specialisten, huisartsen etc.

 • Leren ondernemen

  Leren ondernemen

  Droom je ervan om in de toekomst een zaak op te starten in hoofd- of bijberoep? Of ben je ondertussen al gestart en zit je nog met vele vragen?
  Dan is deze cursus Ondernemerschap iets voor jou! 
 • Boekhoudkundig assistent

  Boekhoudkundig assistent

  Boekhoudkundig assistent is een knelpuntberoep. Na het afronden van deze opleiding kan je dan ook meteen aan de slag in het werkveld.
  Je leert een aantal algemene administratieve en communicatieve vaardigheden, maar uiteraard ook specifieke boekhoudkundige vaardigheden en kennis. 

    

 • Toeristische gids

  Toeristische gids

  In de opleiding Gids komen zowel de lokale socio-economische geschiedenis als de Kempische kunst en cultuur uitgebreid aan bod. Tevens maak je kennis met de groene zones en de typische landbouw van de regio.