Taxandria cvo

Veilig internetten en e-commerce

Ook voor beginners…

De digitale kloof wordt alsmaar groter. Je hoort er niet meer bij als je niet online kan shoppen. Deze aankopen moeten ook op een veilige manier elektronisch betaald worden en misschien wil je er ook nog mee gaan pronken op Facebook. Vele internetgebruikers zijn onzeker en angstig bij een en ander. In deze cursus besteden we aandacht aan de mogelijke gevaren van het internet en leren we omgaan met deze problemen

De cursus maakt je wegwijs op het wereldwijde web: surfen, zoeken, mailen, chatten, winkelen, bankieren, muziek beluisteren enz.  Je leert je weg te vinden op het internet. Je krijgt ook een introductie Facebook en Twitter zodat je daarna zelf verder kan.

Na afloop van deze cursus vind je probleemloos je weg op het internet. Je kan alles opzoeken en vinden: kleine weetjes, openingsuren van een winkel en een routebeschrijving om er naartoe te gaan, reisbestemmingen en boekingen…  Je kan op een veilige manier online shoppen. Kortom, de wereld wordt een stuk kleiner en je hebt alles binnen handbereik.

Iedereen kan inschrijven voor deze cursus, er zijn geen toelatingsvoorwaarden.  Beginners worden begeleid bij hun eerste stappen op het internet.

 

 

 

 

 

Lesmomenten

Dinsdagvoormiddag van 09:00u tot 11:55u van 04/09/2018 tot 22/01/2019

 

Op 1 september fusioneert cvo Taxandria met cvo Horito en cvo Kempen tot