Taxandria cvo


Creatief met beeld en geluid (PowerPoint en inleiding Sway)

PowerPoint is momenteel het meest toegepaste softwarepakket om presentaties aan te maken en voor te stellen. Dat gebeurt op een zeer gebruikersvriendelijke en efficiënte wijze, dankzij allerlei ingebouwde hulpmiddelen.

PowerPoint helpt je bij het opmaken van dia's met tekst, afbeeldingen, muziek en film,  en dit alles in jouw persoonlijke stijl en vormgeving.  Dit kan handig zijn als ondersteuning bij vergaderingen, displaymateriaal op beurzen ...  Op feestjes projecteer je jouw fotoalbum en zorg je voor een leuke interactieve quiz ...  Mogelijkheden te over!

Sway is een gratis app van Microsoft Office waarmee u uw ideeën, verhalen en presentaties kunt verzamelen, opmaken en delen via een interactief canvas dat er op vrijwel ieder scherm fantastisch uitziet. U kunt gemakkelijk een nieuwe Sway maken door eerst tekst, afbeeldingen, documenten, video's, grafieken of andere soorten inhoud toe te voegen. Vervolgens hoeft u maar een paar eenvoudige stappen te doorlopen in Sway om het geheel schitterend vorm te geven. Als u klaar bent om uw verhaal te gaan vertellen, kunt u dit via Sway gemakkelijk delen met anderen.

 

 

 

 

Lesmomenten:

Presentatietechnieken

Donderdagnamiddaag van13:30u tot 16:15u van 7/9/2017 tot 25/1/2018